тел.: +380937843930
тел.: +380937843930
тел.: +380683165939
Київ, вул. Регенераторна 4 корп. 1 кв.302
RU UA

Довгий шлях кавових зерен з плантації до нашого столу

Банку з кавовими зернами – продукт, який користується попитом серед справжніх цінителів цього ароматного напою. Адже для його приготування відповідно до рецептурними вимогами, найкращим чином підходять саме цільні ягоди, обсмажені і перемелені певним способом.

Між появою перших паростків і дозріванням плодів проходить досить багато часу. Після цього починається збір урожаю, а також його обробка – трудомісткі процеси, які часто проводяться вручну.

Після збору зерна кави надходять у виробничі цехи, де піддаються сортуванню.

Зелені і перестиглі ягоди відправляються в перший резервуар, пошкоджені – у другій, а цілі і стиглі – в третій. Далі йде процес відділення зерен від м’якоті, який виконується сухим або вологим методом.